Sustainable jewelry, Minimalistic jewelry

Eindejaarsritueel

Nieuw jaar, nieuwe jij. Wat zijn je grootste lessen geweest dit jaar? Waar ging jouw hart sneller van kloppen? Waar ben je van gaan houden als nooit tevoren? En wat werkte niet meer voor jou?

Het is een geweldig jaar geweest. Vol wereldproblemen, verdriet, frustratie, verlies en nieuw gevonden bewustzijn. We dachten dat 2020 een zwaar jaar was, maar 2021 overtrof het bijna. In de astrologie zeiden ze dat 2020 er alleen was om ons voor te bereiden op 2021.

Het was een jaar vol verbeterde emoties, groei, eindes en een nieuw begin. Er is geen betere manier om het jaar af te sluiten met een aantal reflecterende vragen en het stellen van nieuwe intenties voor een nieuw paar van 12 nieuwe maanden in het verschiet.

Voordat we onze dierbaren ontmoeten en gaan feesten; Laten we je favoriete mok vullen met thee (of wijn), pak een deken, een notitieboekje en je beste pen en laten we nadenken, schrijf onze lessen, doelen op en word nog beter dan gisteren.

Dit jaar:

Wat was mijn beste hoogtepunt?

Waar ben ik dit jaar het meest dankbaar voor?

Welke nieuwe vaardigheden heb ik dit jaar verkend en ontdekt?

Wat was mijn meest onbaatzuchtige daad dit jaar?

Welke 3 woorden omschrijven dit jaar het beste? 

Welke angsten heb ik dit jaar overwonnen en overwin ik in 2022?

Waar ging mijn hart sneller van kloppen?

Welke nieuwe passies/hobby's neem ik mee het nieuwe jaar in?

Wat zijn de grootste lessen die ik heb geleerd?

Heb ik me ingehouden? Zo ja, waarom?

Wat laat ik los?

Welke slechte gewoonten dienen mij niet langer?

Mijn nieuwe voornemens zijn:

Mijn doelen waar ik naartoe werk zijn:

2022:

Ik ben loslaten ___________

Ik ben mijn ___________ verbeteren

Ik ben uitnodigend___________

Ik ben ___________

2022 indien vol met ____________

Ik ben, en zo is het.

 

Ik hoop dat deze reflectieoefening net zo krachtig is als hier bij Bound. Moge je een jaar vol liefde, geluk, gewaagde ringen, duurzame oorbellen En sieraden stapels zoals ooit tevoren. En eet, drink en draag onze groenten en fruit hangers meer dan ooit!

We zijn druk bezig met nieuw duurzame sieraden ontwerpen voor het komende jaar en uit de grond van ons hart, bedankt. Bedankt voor je steun, bedankt voor je aandeel in onze gemeenschap. Voor altijd dankbaar.

Gelukkig nieuwjaar!

www.bound-studios.com

Vetgedrukt. Elegant. Essentieel. Duurzaam.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.