Sustainable jewelry, Solid gold earrings

3 JAAR VERJAARDAG

WAUW •  << Voornaam testen >>   
3 JAREN VAN GEBONDEN!

Bound Studios is een reis die begon toen ik een 4 jaar oud meisje luisteren naar mijn moeder die praat over werken in de sieradenindustrie in heel Europa. Ik wilde altijd al haar mooie sieraden passen en wachtte ongeduldig op dat moment.

Naar 6 jaar later, toen ik, had Malu grote dromen om modeontwerper te worden en op jonge leeftijd verschillende modekampen bij te wonen.

Snel vooruit om bijna 5 jaar een toegewijde, gepassioneerde veganist te worden, terwijl we ons bewust worden van de toestand van onze geliefde planeet en een passie ontwikkelen voor het vinden van nieuwe manieren om duurzaam te genieten van mode in deze tijd.

Tot nu toe. 3 jaar lang alle drie de aspecten van duurzaam sieradenontwerp samengebracht. Ik wil mijn moeder bedanken voor haar inspiratie, werkethiek en steun om mijn dromen te volgen. Mijn mentoren, familie en vrienden die me onderweg zoveel hebben gedacht en die er voor me zijn tijdens de hoogtepunten en stressvolle tijden. Bedankt aan mijn sieradenmakers in Portugal, voor het met zoveel zorg en expertise maken van al onze prachtige sieraden met gerecycled sterling zilver (en zegen hun geduld voor als ik ALTIJD van gedachten verander).

En bedankt JIJ. Voor uw vertrouwen en steun.

Bound Studios heeft vandaag de mijlpaal van 3 jaar bereikt. En ik kon niet dankbaarder zijn. Dank u dank u • BEDANKT!

Laten we naar het vierde jaar gaan! Volop duurzame sieraden; 18k hoops, ovale oorbellen, gewaagde ringen en alledaagse kettingen.

Veel Liefde,
Verlegen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.