Sustainable jewelry, Solid gold earrings

3 JAAR VERJAARDAG

WAUW •  << Voornaam testen >>   
3 JAREN VAN BOUND!

Bound Studios is een reis die begon toen ik een 4 jaar oud meisje Ik luisterde naar mijn moeder die vertelde over werken in de sieradenindustrie in heel Europa. Ik wilde altijd al haar mooie sieraden passen en wachtte ongeduldig op dat moment.

Naar 6 jaar later, toen ik, Malu, grote dromen had om modeontwerper te worden en op jonge leeftijd verschillende modekampen bij te wonen.

Snel vooruit om bijna 5 jaar lang een toegewijde, gepassioneerde veganist te worden, terwijl we ons bewust worden van de toestand van onze geliefde planeet en een passie ontwikkelen voor het vinden van nieuwe manieren om duurzaam van mode te genieten in deze tijd.

Tot nu toe. 3 jaar waarin we alle drie de aspecten samenbrachten duurzame sieraden ontwerp. Ik wil mijn moeder bedanken voor haar inspiratie, werkethiek en steun om mijn dromen te volgen. Mijn mentoren, familie en vrienden die onderweg zoveel aan me hebben gedacht en er voor me zijn tijdens de hoogtepunten en stressvolle tijden. Bedankt aan mijn sieradenmakers in Portugal, voor het met zoveel zorg en expertise maken van al onze prachtige sieraden met gerecycled sterling zilver (en zegen hun geduld voor als ik de hele tijd van gedachten verander).

En bedankt JIJ. Voor uw vertrouwen en steun.

Bound Studios heeft vandaag de 3-jarige grens bereikt. En ik kon niet dankbaarder zijn. Dank u dank u • BEDANKT!

Laten we jaar vier gaan! Vol uit duurzame sieraden; 18k hoepels, ovale oorbellen, bold ringen en alledaagse kettingen.

Veel Liefde,
Verlegen

Terug naar blog

laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.