Sustainable jewelry, Hypoallergenic jewelry

Maak kennis met de oprichter

V&A MET MALU ULTEE

 

Ter ere van de verjaardag van onze geliefde oprichter heb ik een Q&A met haar gehouden zodat je het gezicht achter BOUND STUDIOS kunt leren kennen.

Malu richtte in 2018 zelf BOUND STUDIOS op en runt het tot eind 2020 helemaal alleen. Ze is onafhankelijk, gedreven en empathisch. Voor haar zijn sieraden een manier om haar creativiteit te uiten, te ontdekken en haar liefde voor zichzelf en voor anderen te delen. Ze is juweelontwerper, website-ontwikkelaar, marketingdirecteur, fotograaf, vertegenwoordiger... noem maar op. Haar vrienden zouden haar omschrijven als maf, wijs, betrouwbaar en zorgzaam.

Laten we nu aan het werk gaan.

 

WAAROM BEN JE JE EIGEN SIERADENMERK BEGINNEN?

“Nadat ik als operations manager had gewerkt, realiseerde ik me hoeveel ik van ondernemen hield, maar ik miste het ontdekken van mijn creativiteit. Al snel besefte ik dat ik iets voor mezelf wilde beginnen."

 

“Als kind maakte ik altijd overal sieraden van. Sticks, fruitschillen, haarbandjes, noem maar op. Toen ik ouder werd, begon ik te experimenteren met mijn eigen stijl, maar ik kon niet de perfecte sieraden vinden waarnaar ik op zoek was. Het was deze passie en ambitie waardoor ik Bound Studios begon. Nu kan ik mezelf uitdrukken via de creaties die vandaag beschikbaar zijn.”

 

WAS HET MOEILIJK OM ZELF EEN BEDRIJF TE DRAGEN?

“Eh.. Ja. Alleen zo'n merk beginnen is zeker niet eenvoudig. Het is hard werken. Je moet jezelf gemotiveerd houden, wat niet altijd gemakkelijk is. Vooral als iets niet gaat zoals gepland of als je zoveel dingen te doen hebt en niet weet hoe je het ooit in je eentje op tijd af krijgt.”

 

"Nu heb ik jou, Rebeca, en ik moet zeggen dat het een game-wisselaar is. Voor altijd dankbaar voor het werk dat je doet!"

 

HOE BLIJF JE GEMOTIVEERD?

“Geloof en een duidelijke visie. Het feit dat een alleenstaande moeder die onafhankelijk en hardwerkend is me heeft opgevoed, hielp. Niemand was verrast toen ik het nieuws deelde dat ik mijn eigen bedrijf startte.”

 

WAT HOUDT U HET MEEST VAN UW BAAN?

“ De kleine momenten waarop nieuwe creatieve of zakelijke ideeën opduiken, zijn magisch en opwindend. Shootdagen zijn absoluut mijn favoriete dagen van het jaar. Op die dagen ben ik gefocust, energiek en op een natuurlijke high. Mijn creaties tot leven zien komen en werken met een team van geweldige vrouwen is alles.

En als we de perfecte foto's hebben, lig ik letterlijk op de grond. Overweldigd door vreugde.”

 

" Ik ben gek genoeg ook dol op het verkoop- en financiële deel van het runnen van een merk - vooral het deel dat de meeste mensen saai vinden, haha!."

 

WAT INSPIREERT JOU ELKE DAG? HOE VIND JE CREATIVITEIT?

“ Natuur, organische vormen, interieur en alles wat vintage is. Ze komen op totaal willekeurige momenten. De laatste keer was een paar dagen geleden toen ik een pompoen aan het schillen was..”

 

WAT IS JOUW FAVORIETE STUK UIT DE COLLECTIE ALLEMAAL?

“De Double Trouble-set. Ik draag het de hele dag - elke dag.

Ik draag de Sapphire ook in goud sinds we hem lanceerden.”

 

HOE ZOU JE JEZELF BESCHRIJVEN?

“Mindful, creatief & loyaal.”

 

WAT IS JOUW STERRENBEELD?

“Ik ben een Vissen en ik voel me elke dag meer een Vissen. Een Vissen met drive ;-).”

 

WAT IS JE GEESTDIEREN?

“Olifanten. Ze zijn leiders, liefdevol, intuïtief, slim, spiritueel, mooi, sterk en nederig. Samen met giraffen zijn het mijn favoriete dieren sinds ik me kan herinneren.”

 

WAT IS JOUW FAVORIETE KLEUR?

“Wit is de OG, de andere veranderen om de paar maanden. Wit brengt me rust en is mijn feng shui-kleur. Mijn hele interieur is dus eigenlijk wit.”

 
 

HOE ZOU JE JE LEVENSSTIJL OMSCHRIJVEN?

“Een oma-levensstijl, in de kern. Ik ben erg opmerkzaam, ik leef in het heden en geef hoge prioriteit aan mijn zelfzorg en innerlijke rust.

 

HOE ZIET EEN PERFECTE DAG ER VOOR JOU UIT?

- Om 6 uur wakker worden - Mediteren en lezen tot 7 uur - Sporten met een vriend of alleen in de natuur - Voor 10 uur op kantoor zijn met een smoothie

- Een shoot houden, vergaderen, bellen, enz. - Salade en toetje als lunch - Vroeg dineren (bij voorkeur patat) met vrienden en om 10 uur in bed liggen

 

WAT IS JE FAVORIETE DRANKJE?

“Koude zelfgemaakte matcha met verse Oatly en heel veel agave. Als het geen cafeïne zou bevatten, zou ik er minstens 10 per dag hebben. Nu blijf ik bij één.”

 

WAT IS JE FAVORIETE MAALTIJD?

“Ovenfriet met ketchup & een vegan burger met gebakken uitjes & spinazie.”

 

WAT IS JE GO-TO SONGER?

'Showtime' van Nelly Furtado. Elk moment, elke dag. Show Time.

 

WAT IS JE FAVORIETE CITAAT?

“Het is een moeilijke. Ik hou van zoveel! Maar mijn favoriet op dit moment is: minder perfectie, meer authenticiteit.”

 

WAT IS HET ADVIES DAT JE AAN IEDEREEN EN IEDEREEN ZOU GEVEN?

"Het is heel eenvoudig, maar om van jezelf te houden en jezelf te accepteren. Het leven is zoveel meer als je dat doet. En hoe eenvoudig het ook is, het is zo krachtig als je daar komt."

 

Ik hoop dat je het leuk vond om Malu te leren kennen. Mocht u nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Veel liefde,

Rebecca

 

-

 

#boundstudios

https://www.bound-studios.com/

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.